BJJ – Brazilian Jiu-jitsu

 Brasiliansk Jiu Jiutsu på Sydfyn. Er du vild med at rulle og tumle, er du en judo udøver som gerne vil have forbedret dine gulvkamps kvaliteter, så er det her måske holdet.

Mød op fredage, kl. 16:30

MED I KONTINGENTET FÅR DU OGSÅ JUDOTRÆNING 2 GANGE UGENTLIGT

Træningen vil være Brasiliansk Jiu Jiutsu, som udspringer af Judo. Undervisningen vil foregå i gi (dragt) og fokusere på gulvkamp. Det bliver opbygget på samme måde som en judotræning med opvarmning, teknik, drills (øvelse af teknik i kamplignende situationer) og fri sparring. Der vil altid være fokus på judoens basale værdier i sikkerhed og respekt for hinanden.

BJJ appellerer i høj grad til voksne begyndere, som gerne vil stifte bekendtskab med kampsport og i særdeleshed foreningslivet.

Trænerne:

Martin Kampmann, 36 år, brunt bælte i BJJ og gult bælte i judo. Martin har mange års erfaring indenfor mange slags kampsport og har generelt et godt ground game og en fantastisk disciplin.

Stig Midtiby har lilla bælte i BJJ og 2. dan i judo. Stig er 34 år gammel og har vundet adskillige danske og internationale medaljer i judo. Han er uddannet diplomtræner og fysioterapeut.