SVENDBORG JUDO KLUB FÅR STØTTE FRA DIF & DGI TIL KLUBUDVIKLING

SVENDBORG JUDO KLUB FÅR STØTTE FRA DIF & DGI TIL KLUBUDVIKLING

3. april 2019 Slået fra Af rv

Med støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje kan Svendborg Judo Klub nu sætte gang i en omgang klubudvikling, som kommer til at handle om, at skabe mere aktivitet igennem nye hold.

Vi har fået 29700,- i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Med bevillingen kan Svendborg Judo Klub se frem til at komme i gang med udviklingen af en forening som de senere år har gennemgået en masse forandringer i både vores fysiske bosted og ligeså internt i organisationen.

Formand Roland Vogt ser især frem til at Svendborg Judo Klub nu kan se enden på flere års forandringsprocesser og hermed kan påbegynde at nyt kapitel i klubbens udvikling:

Efter en lang proces omkring udflytningen fra Abildvej og ned til en bygning på Østre Havnevej som frivillige hænder har renoveret sammen med vores kollegaer fra aikidoklubben, ser vi frem til nu, at kunne tage fat i det det handler om. Nemlig at lave forening, til gavn for Svendborgs borgere, børn, unge og gamle. JUDO ER FOR ALLE.”

I Svendborg Judo Klub glæder formanden og de cirka 50-60 medlemmer sig over at kunne komme i gang med projektet.

– og forhåbentlig byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen, som snart flytter til nye lokaler.

Vi bliver mere tilgængelige på vores nye adresse, på Østre Havnevej 17D. Vi har et godt samarbejde med udlejer Udsyn om vores bygning og faciliteterne, vores beliggenhed er noget nær perfekt. Vi ligger i et miljø som i forvejen summer af aktivitet i kraft af SATS, TFW, og naturligvis Bowl n’ Fun, som nærmeste naboer”.

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt

Svendborg Judo Klub har modtaget bevillingen på fra DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI’s foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer.

Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte ’Spillehalsmidler’, som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Om DIF og DGI’s foreningspulje

  • Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen
  • Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk
  • Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI’s hjemmesider

 

Svendborg Judo Klub
Formand, Roland Vogt*
formand@svendborgjudo.dk
Tlf: 51 83 85 68