Sølvmedalje til Jonas Adsbøll ved Swedish Open for U21 kæmpere

Sølvmedalje til Jonas Adsbøll ved Swedish Open for U21 kæmpere

24. september 2016 Slået fra Af rv

Året 2016 har indtil videre været rimeligt succespræget for Jonas Adsbøll fra Svendborg Judo Klub. Han er kommet stærkt tilbage efter en korsbåndsskade og efterfølgende genoptræning, han er i mellemtiden gået en vægtklasse op og vokset 8-10 cm i længden. Udfordringer der som udgangspunkt ikke skriger til himlen af forventninger til resultater her og nu.

Jonas har ville det anderledes og igen i den forgange weekend beviste han, at han måske nu er landet i den rigtige vægtklasse, nemlig -90 kilo.

Han gik igennem turneringen i den svenske hovedstad med sikre sejre i de første tre runder. Det blev til sikre sejre, hvor Jonas afprøvede og justerede mange af de ting som vi har arbejdet med på det seneste.

Finalen mod svenske Julius Sonerud blev et rent antiklimaks oven på dagens fantastiske indsats. Jonas afværgede et rigtigt godt angreb fra Sonerud, egentlig uden de store problemer, men blunder lige et øjeblik og bliver så fanget i en armlås. Kampen tabes således efter blot 17 sekunder.

Sølvmedaljen er et fantastisk resultat og finalens forløb viser intet om den reelle styrke mellem de 2 kæmpere.
Næste store udfordring for Jonas og de andre svendborg kæmpere, er de danske mesterskaber, som afholdes den 5/11 i Helsingør.