Kampen for medlemmer og foreningskulturen er begyndt

Kampen for medlemmer og foreningskulturen er begyndt

9. maj 2018 Slået fra Af rv

Svendborg Judo Klub går ind i kampen for medlemmerne. I bestræbelserne på at holde på en målgruppe som har tendens til at forsvinde fra foreningslivet, nemlig teenagerne sætter Svendborg Judo Klub nu tidligt ind.

Vi opretter et særligt hold som skal have helt almindelig judotræning for denne målgruppe og igennem en aldersrelateret indsats, gøre nuværende og kommende judoudøvere så bevidste om judoens værdier, socialt og sportsligt, at det bliver utænkeligt for dem, at forlade sporten og dermed foreningslivet, når teenageårene rigtigt rocker.

Vi vil lave et målrettet pædagogisk og sportsligt indsats for målgruppen, i tæt samarbejde med deres forældre og andre interessenter. Det er i klubbens og samfundets interesse, at skabe borgere som er bevidste om foreningslivets evne til at skabe bro mellem folk og generationer“, udtaler formand Roland Vogt.

Den første gulerod vi arbejder hen imod er en fællestur til Færøerne, hvor man ligesom i Svendborg Judo Klub træner judo for sammenholdets skyld og fordi foreningslivet faktisk betyder noget for én, og det måske ikke er det overordnede sportslige mål som kommer først”.