Judo i Svendborg Judo Klub

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.2.2″ background_color=”rgba(0,0,0,0.48)” max_width=”50%” module_alignment=”center”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.2.2″ make_fullwidth=”on”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.2.2″]

Judoen har nogle smukke, historiske rødder som kan skrives tilbage i en lige linje til Dr. Jigoro Kano Shihan. Overordnet er det enormt vigtigt at overholde tekniske og disciplinære principper som judoens bygger på, hvor den vigtigste må være at danne bånd til andre mennesker og bidrage til verdensfreden på denne måde.

Når du møder til træning i Svendborg Judo Klub møder du engagerede og veluddannede trænere. Vores trænere har forskellige uddannelser igennem sporten og deres respektive privatliv. Nogle har en fantastisk pædagogiske indsigt i kraft at lærer/pædagoguddannelser, andre har Danmarks Idrætsforbunds træneruddannelse og en enkelt har sågar en diplomtræneruddannelse. Du møder altså en masse klassiske dyder kombineret med moderne trænings- og pædagogiske metoder.

Vi har hold for alle niveauer for der skal være plads til de fleste.  Det bygger vi på et socialt stærkt miljø, god og åben sparring med forældre og medlemmer, aktiviteter for alle og mulighed for dette en gang om måneden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]