Hjemmebanesucces til Svendborg Judo Klub

Hjemmebanesucces til Svendborg Judo Klub

10. september 2016 Slået fra Af rv

Ved dagens ungdoms- og pokalturnering i Svendborg Idrætscenter var der rigtigt meget succes til hjemmebane folkene fra Svendborg Judo Klub.

Hjemmebane fordel for Svendborg JudoklubPå børnesiden vandt Luis en suveræn guldmedalje efter 4 sikre sejre. Han viser gode takter og godt humør, og naturligvis virker hans judo også.

Mads og Jonas hev sikre guldmedaljer hjem i U21 hhv. 73 og 90 kilos klasserne, efter hver tre kampe og sejre naturligvis.

I Pokalturneringen blev det til Guld til Micha under 81 kilo. Vores moldaviske stjerneskud gjorde kort process i alle kampe som han vandt sikkert i gulvkamp.

Stig og Jonas fik sølv og bronze i deres gruppe, hvor de begge måtte se sig slået af den forsvarende danske mester i åben klasse, Thomas Hansen fra Politiets Judoklub.

I samme gruppe leverede Ian en hæderlig indsats. Han vandt en enkelt kamp og vil med mere kamptræning komme længere op på skamlen
Mads og Shaho kæmpede også pokalturnering. Shaho snuppede guldet i en stærk klasse hvor kæmperne skiftedes til at besejre hinanden. Her kom Mads ind på 3. Pladsen.

Hjemmebane fordel for Svendborg JudoklubBertil stillede også til start i børnerækken og trak hele tre sejre i land, men han tabte desværre to kampe. Det blev således point der afgjorde at bronzen gik til en anden på dagen. Vi nærmer os et rigtigt fornuftigt niveau.

Frederik og Elias stillede op til deres første stævne og fik hver en sejr, hvilket er utroligt godt i disse rammer. De to gutter kommer helt sikkert igen

Buster og Albert kæmpede bravt i ungdomsgruppen og for Albert blev det til sejre, men i dag rakte det ikke til medaljer i
det hårde selskab. Buster måtte se sig besejret i alle kampe. De var hårde og særdeles lærerige. Der er helt sikkert noget at tage det på til træning i de kommende ugerne.

I oktober skal vores folk i aktion igen. Vi vil gerne se endnu flere børn og voksne i ilden for Svendborg Judo Klub hele vinteren.

Hjemmebane fordel for Svendborg JudoklubTak for en fin dag til coaches Jens og Stig.