Guld igen ved Jyske-Fynske Mesterskaber i judo

Guld igen ved Jyske-Fynske Mesterskaber i judo

13. maj 2019 Slået fra Af rv

Mads Waadenseholt og Buster Højland tog lørdag den 11. maj 2019, turen til jysk-fynske mesterskaber i judo, i Herning, hvor de bedste kæmpere i Vestdanmark skulle findes. Turneringen er en god målepind for kæmpernes chancer til DM i judo, som ligger senere på året.

Forsvar af titlen under 66 kilo

Mads havde blot 2 kampe ved denne turnering i hans vægtklasse under 66 kilo. Han kæmpede i sikker stil og forsvarede titlen som han vandt sidste år. begge gange løb han af med sejren med fuld score (ippon). Dermed endnu et mesterskab til Mads’ samling.

U18 debut blev til U21 debut.

Buster Højland var tilmeldt i U18 kategorien men grundet manglende (!!!) modstandere måtte han rykke op i U21 gruppen, sammen med en anden U18 dreng. Nåh, men det gik ikke værre end at de 2 U18ere mødtes i finalen, efter hver især af have vundet 2 sejre i indledende gruppe hver. I finalen mod Daniel Studsgaard kom Buster til kort og tabte efter en god indsats. Der er masser at arbejde med og nok at være glad for. Helt perfekt.

Sejrskamlen under 66 kilo U21

Buter Højland på andenpladsen under 66 kilo

Mads forsøgte sig med åben klasse

Mads kæmpede også åben og han havde en hård kategori med landsholdskæmpere på stribe. Han slog den unge Malte Bødskov men måtte strække våben mod de to næste mens han kunne afslutte dagen med en sejr mere. En hæderlig indsats af en mand, som netop er hjemvendt fra 3 mdr. i Sydamerika og dermed kun har 4 ugers træning med i bagagen.

I Svendborg Judo Klub er vi glade for at vi har hårdtarbejdende unge, som laver gode resultater og ikke mindst, repræsenterer klubben på så fornem vis. Stort tillykke, drenge 🙂