Opdateret persondataforordning i Svendborg Judo Klub

Opdateret persondataforordning i Svendborg Judo Klub

25. maj 2018 0 Af rv

I dag, den 25. maj 2018, træder en ny databeskyttelsesforordning (populært kaldet persondataforordningen på dansk og GDPR på engelsk) i kraft som dansk lov. Forordningen gælder blandt andet en forening som Svendborg Judo Klubsom andre instanser og virksomheder..

Formålet med forordningen er at beskytte EU-borgeres oplysninger og data mod uretmæssig brug og misbrug. Derudover er hensigten, at der skal være ens regler på området i alle EU-landene. Den nye forordning stiller en række krav til foreninger, organisationer, virksomheder og offentlige instanser, som gør brug af personoplysninger og persondata.

Svendborg Judo Klub er naturligvis færdig med udformningen af forordningen og ligeledes har vi gjort den operationel i vores daglige drift at klubben. Så det står ikke kun på papiret, det bliver gjort.

God læselyst, lån endelig teksten til din forening. Det gavner ingen at en idrætsforening fpr en kæmpe bøde for ikke at have udført et bureaukratisk stykke arbejde. https://www.svendborgjudo.dk/wp-content/uploads/2018/05/Fortegnelse-over-behandling-af-personoplysninger-i-Svendborg-Judo-Klub.pdf

Eller læs om hordan du udfører din egen på https://frivillighed.dk/guides/regler-for-persondata-i-foreninger-0

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]