Bestyrelsen

Bestyrelsen i Svendborg Judo Klub

bestyrelsen, judo, roland vogtMit navn er Roland Vogt, jeg har dyrket judo i mere end 30 år og jeg har været formand for Svendborg Judo Klub siden Marts 2018, efter at at have sid

det i bestyrelsen i en årrække som menigt medlem og næstformand.

Jeg er blevet formand for en klub som er midt i en tid med meget omskiftelighed. Heldigvis fornemmer jeg også en god ånd omkring  og i klubben. Der er opbakning til bestyrelsen og vi begynder at kunne tiltrække trænere til klubbens hold og generelt styrker vi frvilligindsatsen i denne tid.

Jeg vil gå forrest i vores ambitioner om at blive store og brede, foreningsmæssigt og sportsligt.

 

 

 

jens, ipsen, bestyrelsenJeg hedder Jens, og jeg har dyrket Judo i snart 45 år. Jeg har været formand i Svendborg judoklub i en årrække, men har nu givet stafetten videre til yngre kræfter.

Klubbens bestyrelse skal være en støtte for klubben, for såvel medlemmer som forældre, og tegne de store linier for hvor vi ønsker at være i fremtiden. Med alle de nye kræfter vi har samlet i bestyrelsen er denne process er rigtig godt på vej.

Med vores nye klubhus, ser jeg frem til en klub der vil have mange spændende tilbud til byens borgere, og være et samligspunkt for alle der har deres gang i klubben.

 

 

 

 

Hej jeg hedder Kim Højland, Jeg startede til judo i efteråret 16. Efter at have fulgt mine sønners træning og tuneringer gennem flere år, blev jeg så fascineret at jeg bare måtte prøve selv. Det har været fantastisk at blive en del af judo miljøet, så det faldt mig meget naturligt at gå ind i bestyrelsesarbejdet da muligheden bød sig i foråret 17.

Jeg er gået ind i Svendborg Judoklubs bestyrelse for at hjælpe klubbens gode udvikling yderligere på vej. For mig er det vigtigt at klubben er et sted hvor vi kan mødes om judo på alle niveauer. Der skal være plads, og udviklings muligheder, til de unge nybegynder, de gamle veteraner og alle der i mellem.

Jeg vil arbejde for at fremme de sociale dele af klubmiljøet endnu mere, og håber på med tiden at kunne indrage forældrene yderligere i sociale arrangementer og sportslige events.