MADS WAADENSEHOLT JYSK FYNSK MESTER I JUDO

MADS WAADENSEHOLT JYSK FYNSK MESTER I JUDO

3. juni 2018 Slået fra Af rv

Efter en kort skadespause som gik udover Mads’ start ved NM i sidste uge, var han igen klar til at yde en indsats på højeste niveau, da de vestdanske judokæmpere skulle dyste om titlerne som Jysk Fynske Mestre.
Guldmedalje til Mads Waadenseholt

Ovenpå sølvmedaljen i Hamburg i Pinsen, var Mads sulten efter at komme i kamp, efter at have set NM fra tilskuerpladserne. Han kæmpede én vægtklasse over sin egen 60 kilo klasse, da dén i Danmark ganske ofte er tyndt besat eller slet ikke. Ved dagens JFM måtte Mads vinde over 4 modstandere for at sikre sig guldet. Især semifinalen kom det som en stor overraskelse for mange, bortset fra os selv, at Mads vandt. Her besejrede han en fyr med 4. dan (fjerde grad af sort bælte), som var storfavorit til kampen. Om kampen sagde Mads:
Min sejr kom i hus med en god grebstaktik. Selvom min modstander var særdeles højt gradueret, havde jeg spottet hans svage sider i de indledende kampe. Min taktik var et kontrollere grebet og så tage ham på ben fejninger, hvor jeg vidste han stod dårligt. Det lykkedes 100%”.

Sølv til Buster Højland

Buster Højland Andersen var på måtten igen efter nogle måneders kamppause og han gjorde et fint rykind på judomåtterne igen. Han deltog i en vægtklasse med ikke for mange deltagere og formåede at kæmpe sig til finalen. Her måtte han dog strække våben, men han lærte en del af det.
Formand Roland Vogt: ”Når man stiller op i en klasse med få deltagere øjner man chancen for at få en medalje ved at vinde færre kampe end man normalt skal. Det lægger samtidig pres på dig, da du så pludselig SKAL vinde de få kampe. For Buster lykkedes det meste i dag.”

Også storebror Albert Højland kæmpede igen, ovenpå hans lærerige weekend ved NM. Denne gang blev det igen til 2 nederlag og vi må konstatere at det kræver hårdt arbejde at kæmpe sig ind i en ny vægtklasse.
”Vi er tilfredse med at klubbens kæmpere igen og igen viser flaget på højt niveau. Vi har et af de bedste træningsmiljøer i provinsen, hvilket vores resultater ved NM, JFM og Hamburg viser. Vores kæmpere tjekker ind på det niveau hvor det er rigtigt sjovt.

“Vi er naturligvis stolte over vores udøvere niveau og indsats. Det hele står dog i øredøvende kontrast til klubbens stadig uafklarede lokalesituation, som vi snarest håber på at løse, i samarbejde med Svendborg Kommune. Vi vil gerne fortsætte med at leve resultater for kæmpernes, klubbens og kommunens bedste”, siger formand Roland Vogt.

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.2.2″ gallery_ids=”880,881,882″ posts_number=”3″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” zoom_icon_color=”#2ea3f2″ hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]